Dhal de coco con espinacas

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla en cuartos
    240 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de jengibre fresco en láminas
    5 g
  • chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
    1 - 2
  • de tomate maduro en cuartos
    150 g
    150 g de tomate troceado en conserva
  • de lentejas rojas partidas
    250 g
  • de leche de coco
    400 g
  • de cúrcuma molida
    1 cucharadita
  • de semillas de mostaza
    2 cucharaditas
  • de agua
    300 g
  • pastilla de caldo de verduras
    1
  • de espinacas baby frescas
    100 - 120 g
  • de cilantro fresco picado
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 474 kcal / 1985 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...