Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Basic Bulgur
35 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Steamed Rice
25 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Marinated Peppers
55 min
Tomato sauce
40 min
Cumin Rice
25 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.