Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Basic Bulgur
35 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Moroccan Mint Tea
25 min
Red Lentil Soup
40 min
Best Basic Houmous
5 min
Cumin Rice
25 min