Urządzenia i Akcesoria
Bulgur Wheat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
bulgur wheat medium (see tip for portioning)200 - 500 g
-
water (see tip)400 - 800 g
-
oil5 - 20 g
-
fine sea salt½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Basmati Rice
35 min
Basic Bulgur
35 min
Slow-cooked Haricot Beans
14 godz. 40 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Brown Rice Salad with Trout
35 min