Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
152.2 kcal /
636.6 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
348.5 mg