Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Marmalade Margarita
5 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Courgetti Carbonara
40 min
Strawberries and Cream
20 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Mussels Mariniere
25 min
Egg and Onion
25 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Express Strawberries Dessert
5 min