Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Bar
1 Std. 20 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Meatballs with tomato sauce
Keine Bewertungen
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Herbes de Provence
5 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Black Pudding Scotch Eggs
50 Min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min