Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Plum and Blackberry Smoothie
5min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Lollipops with Strawberries
Ninguna valoración
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h