Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
348.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
636.6 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Egg and Onion
25 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Pumpkin Chai Latte
20 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min