Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
152.2 kcal /
636.6 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
348.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Gut Immunity Shot
5 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
S'mores Strawberry Dessert Pizza
1 godz. 30 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Mussels Mariniere
Brak ocen
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min