Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
water1300 g
-
sunflower oil80 g
-
white long grain rice300 g
-
stewing steak diced600 g
-
Thai red curry paste (see tip)100 g
-
tinned coconut milk400 g
-
fresh baby sweetcorn400 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.6 mg
Białko
43.5 g
Kalorie
3972.6 kJ /
949.5 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
105.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 godz. 50 min
Caprese Omelette
30 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min