
Urządzenia i Akcesoria
Grøntsagspandekager med rødbede (1800 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 stykker
Składniki
-
hvedemel100 g
-
bagepulver½ tsk
-
natron¼ tsk
-
majsmel2 tsk
-
rismel80 g
-
æg1
-
salt½ - ¾ tsk
-
vand250 g
-
stærk paprika¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt¼ - ½ tsk
-
rødbedeblade skåret i 3 dele100 - 120 g
-
kinakål revet i stykker40 g
-
porre skåret i 2 cm skiver50 g
-
gulerod skåret i 3 cm stykker40 g
-
vegetabilsk olie til stegning, (nok til at dække bunden af panden)
-
sesamfrø, hvide ristede
-
soyasauce (opcjonalnie) til servering
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
476 kcal /
1991 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
81 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
538 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: fredag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
Brak ocen
25 godz. 30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen