Urządzenia i Akcesoria
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra, to grease1 tbsp
-
olive oil plus extra to fry and 1 tsp to season2 ½ oz
-
garlic cloves divided6 - 7
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
freshly ground pepper divided1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed27 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
milk9 oz
-
whipping cream3 ½ oz
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt divided, plus extra to season3 tsp
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
parsley leaves only2 sprigs
-
eggplant cubed (approx. ½ in.)7 oz
-
zucchini cubed (approx. ½ in.)7 oz
-
yellow bell pepper cut into pieces (approx. ½ in.)5 oz
-
red bell pepper cut into pieces (approx. ½ in.)5 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ in.)3 ½ oz
-
white wine2 ½ oz
-
water5 oz
-
tomato paste½ oz
-
½ vegetable stock cubevegetable stock paste1 tsp
-
fresh green beans ends trimmed16 - 17 ½ oz
-
1 tsp savory, driedsavory, fresh1 tsp
-
tomatoes diced (approx. ½ in.)7 oz
-
fresh basil leaves chopped1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
4100.5 kJ /
980.1 kcal
Tłuszcz
70.6 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Sangria
10 min
Margarita
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
White Velvet
10 min
Sopapilla
1 godz. 10 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Cinnamon Hot Toddy
35 min
Potstickers
45 min