
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
cream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
826 kcal /
3456 kJ
Białko
86 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
3024 mg