Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
lub 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
lub 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3456 kJ / 826 kcal
- Białko
- 86 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 18 g
- Sód
- 3024 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sous-vide Artichokes
55min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min