Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
lub 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
lub 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3456 kJ / 826 kcal
- Białko
- 86 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 18 g
- Sód
- 3024 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Lemon Caper Asparagus
25min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min