Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
TM6

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

4.5 (31 ocen)

Składniki

Filling

  • 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 6 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
    lub 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • 20 oz marinated artichoke hearts, drained
  • 4 ½ oz cream cheese, in pieces
    lub 3 ½ oz mascarpone cheese

Chicken

  • 60 oz water
  • 1 oz lemon juice
  • 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 tbsp vegetable oil
  • fresh parsley, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3456 kJ / 826 kcal
Białko
86 g
Węglowodany
50 g
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
18 g
Sód
3024 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy