Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancersalt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
3 ½ oz mascarpone cheese, in piecescream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3024 mg
Białko
86 g
Kalorie
3456 kJ /
826 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min