Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancersalt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves5 oz
-
marinated artichoke hearts drained20 oz
-
3 ½ oz mascarpone cheese, in piecescream cheese in pieces4 ½ oz
Chicken
-
water60 oz
-
lemon juice1 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
fresh parsley to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3024 mg
Białko
86 g
Kalorie
3456 kJ /
826 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.