
Urządzenia i Akcesoria
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless42 oz
-
white onion cut into strips, divided6 oz
-
garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)6
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
sour orange juice (see Tip)8 oz
-
oil to fry
-
red bell pepper cut into strips4 oz
-
tomato paste1 oz
-
olive oil1 oz
-
dried bay leaf1
-
tomato sauce8 oz
-
baby gold potatoes diced (½ in.)8 oz
-
chicken broth8 oz
-
dry red wine3 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to taste, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
299.4 kcal /
1252.5 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
769.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chicken Étouffée
1 h 25 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 h
Loaded Potato Soup
30 min
Fish and Zucchini
35 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 h 20 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 h 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min