Urządzenia i Akcesoria
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless42 oz
-
white onion cut into strips, divided6 oz
-
garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)6
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
sour orange juice (see Tip)8 oz
-
oil to fry
-
red bell pepper cut into strips4 oz
-
tomato paste1 oz
-
olive oil1 oz
-
dried bay leaf1
-
tomato sauce8 oz
-
baby gold potatoes diced (½ in.)8 oz
-
chicken broth8 oz
-
dry red wine3 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to taste, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
769.4 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
1252.5 kJ /
299.4 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Jersey Beef
30 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min