Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
TM6 TM5

Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)

4.4 (25 ocen)

Składniki

  • 42 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless
  • 6 oz white onion, cut into strips, divided
  • 6 garlic cloves, divided (2 whole, 4 smashed)
  • 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
  • 8 oz sour orange juice (see Tip)
  • oil, to fry
  • 4 oz red bell pepper, cut into strips
  • 1 oz tomato paste
  • 1 oz olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • 8 oz tomato sauce
  • 8 oz baby gold potatoes, diced (½ in.)
  • 8 oz chicken broth
  • 3 oz dry red wine
  • 1 tbsp dried oregano
  • 1 tsp paprika
  • chopped fresh parsley, to taste, to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1252.5 kJ / 299.4 kcal
Białko
23.7 g
Węglowodany
15.6 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Błonnik
2.2 g
Sód
769.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy