Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
thyme1 tsp
-
baby back ribs (1 rack, trimmed, cut in half)48 - 52 oz
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil½ oz
-
stout beer12 oz
-
ketchup6 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chili powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water40 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marry Me Chicken
40 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Thanksgiving Gravy
20 min