Urządzenia i Akcesoria
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
425 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
810.3 kJ /
193.7 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Brak ocen
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 godz. 50 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
High protein brownies
20 min