Urządzenia i Akcesoria
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
425 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
810.3 kJ /
193.7 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 Std. 50 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Berry Dream (TM6/7)
10 Min
Five-Seed Bread
1 Std. 50 Min