Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces

Składniki

  • raw cashews
    3 oz
    3 oz blanched almonds
  • garlic clove
    ½
  • roasted red peppers, preserved
    3 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • sun-dried tomatoes, in oil drained
    4 oz
  • sweet paprika
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • bread toasted (see Tip)
    10 - 12 slices

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 425 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 810.3 kJ / 193.7 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...