Urządzenia i Akcesoria
Folded Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
Dough
-
water10 ½ oz
-
1 ½ oz fresh yeast, crumbleddried instant yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
-
oil1 ½ oz
Herb Butter
-
unsalted butter room temperature, plus extra, to grease4 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion halved1
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
734 kJ /
175.4 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Florentine Meatballs and Linguine
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Molten Lava Cake
45 min
Apple Tart
Brak ocen
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min