Folded Herb Bread

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions

Składniki

Dough
  • water
    10 ½ oz
  • dried instant yeast
    3 tsp
    1 ½ oz fresh yeast, crumbled
  • sugar
    ½ tsp
  • all-purpose flour plus extra to dust
    21 oz
  • salt
    2 tsp
  • oil
    1 ½ oz
Herb Butter
  • unsalted butter room temperature, plus extra, to grease
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • yellow onion halved
    1
  • fresh parsley, leaves only
    3 sprigs
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • salt
    1 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.5 g
Kalorie 734 kJ / 175.4 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...