![Flour from Cereal Grains or Pulses Flour from Cereal Grains or Pulses](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F420E0AB-ECDC-40D6-A6CB-971210457187/Derivates/57AF5EBF-C247-45DD-BAB9-E2A82696E966.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
9
oz cereal grains (e.g. wheat, rye, spelt, buckwheat)
lub 9 oz pulses (e.g. chickpeas, lentils, dried beans)
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 399.7 kJ / 95.5 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 82.5 mg
Alternatywne przepisy
Almond Butter
5min
Coconut Milk
25 Min
Peanut Butter
5min
Boiled Eggs
20 min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 min
Baguettes
3h 45min
Plain Yogurt
14 godz.
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1 godz. 15 min
ABC Nut Butter
10min
Whisked Egg Whites
5min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Evaporated Milk
2 Std. 5 Min