Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
32 oz red potatoes, in pieces (approx. 2 in. wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 2 in. wide), divided32 oz
Mashed Potatoes
-
vegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley, leaves only to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Steamed Rice
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Slow Cooked Beets
40 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Brak ocen
Mashed Potatoes
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Ground Beef Taco Filling
25 min