Urządzenia i Akcesoria
Floating Islands
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
-
whole milk10 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt (opcjonalnie)1 pinch
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod½
Meringue Islands
-
sugar1 oz
-
egg whites from large eggs6
-
salt1 pinch
-
liquid caramel (opcjonalnie) (see Tip)1 oz
-
chopped pistachios, unsalted (opcjonalnie)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
884 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Apple Sauce
20 min
Quiche Lorraine
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Chocolate Lava Cake
45 min