Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
- 10 oz whole milk
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 pinch salt (opcjonalnie)
- 2 oz sugar
- ½ vanilla bean pod
Meringue Islands
- 1 oz sugar
- 6 egg whites, from large eggs
- 1 pinch salt
- 1 oz liquid caramel (see Tip) (opcjonalnie)
- 1 oz chopped pistachios, unsalted (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Berry Mousse
4hod. 50min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Gazpacho
1h 15min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Margherita Pizza
2h 10min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sangria
10 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Berry Dream
10 Min