Urządzenia i Akcesoria
Mixed Herbs Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
parboiled rice10 oz
-
water22 oz
-
oil½ oz
-
1 tbsp vegetable stock pastechicken stock paste1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
212.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
492.3 kJ /
117.7 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Loaded Potato Soup
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.