Urządzenia i Akcesoria
Mixed Herbs Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
parboiled rice10 oz
-
water22 oz
-
oil½ oz
-
1 tbsp vegetable stock pastechicken stock paste1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
212.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
492.3 kJ /
117.7 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min