Urządzenia i Akcesoria
Mixed Herbs Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
parboiled rice10 oz
-
water22 oz
-
oil½ oz
-
1 tbsp vegetable stock pastechicken stock paste1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Italian seasoning½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
chopped fresh parsley (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
212.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
492.3 kJ /
117.7 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Slow Cooked Corn
40 min
White Pesto Pasta
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Philly Cheesesteak
50 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Caramel Macchiato
15 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.