Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cilantro roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
onions quartered4 oz
-
lamb shoulder cut into pieces (1½ in.)16 - 17 ½ oz
-
salt divided3 tsp
-
freshly ground black pepper to taste½ tsp
-
olive oil divided2 oz
-
carrots5 oz
-
turnips3 oz
-
zucchini7 oz
-
couscous10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
dried ground ginger1 tsp
-
raisins3 ½ oz
-
canned garbanzo bean drained9 oz
-
ground saffron1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.1 g
Kalorie
3835.4 kJ /
916.7 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Steamed Rice
25 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Chocolate Marquise
4 godz. 55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
French Toast Waffles
30 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min