Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cilantro roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
onions quartered4 oz
-
lamb shoulder cut into pieces (1½ in.)16 - 17 ½ oz
-
salt divided3 tsp
-
freshly ground black pepper to taste½ tsp
-
olive oil divided2 oz
-
carrots5 oz
-
turnips3 oz
-
zucchini7 oz
-
couscous10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
dried ground ginger1 tsp
-
raisins3 ½ oz
-
canned garbanzo bean drained9 oz
-
ground saffron1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.1 g
Kalorie
3835.4 kJ /
916.7 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Beet Gazpacho
Brak ocen
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Brak ocen
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Egg Cream
1 godz. 10 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Basic Parboiled White Rice
35 min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 godz. 45 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Southern Mac & Cheese
30 min