Urządzenia i Akcesoria
Squid and Shrimp Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
558 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Floating Islands
40 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min