
Urządzenia i Akcesoria
Squid and Shrimp Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
large shrimp15
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
garlic cloves divided3
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
133 kcal /
558 kJ
Białko
6.4 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Creamed Peas and Ham
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Tuna Tartare
40 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Salmon Tartare
10 min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min