Urządzenia i Akcesoria
Squid and Shrimp Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
558 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tiramisu
5 h 20 min
Béchamel Sauce
15 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Shrimp Sauté
25 min
Beef Stroganoff
1 h
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 h 10 min
Bolognese Sauce
1 h 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min