Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from large eggs4
-
milk8 oz
-
salt (opcjonalnie)1 pinch
-
sugar2 oz
-
vanilla bean pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
31.1 mg
Białko
4 g
Kalorie
563.2 kJ /
134.6 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Mayonnaise
5 min
Béchamel Sauce
15 min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 godz.
Whisked Egg Whites
5 min
Classic Zabaglione
15 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min