Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)

Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 pieces

Składniki

Starter Dough
  • whole milk
    2 ½ oz
  • active dry yeast (1 package)
    2 ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • bread flour
    4 ½ oz
  • warm water to cover dough
Dough
  • sugar
    4 oz
  • lemon organic, zest only, no white pith
    1
  • orange organic, zest only, no white pith
    1
  • whole milk
    2 oz
  • unsalted butter room temperature
    2 ½ oz
  • large eggs
    2
  • active dry yeast (2 packages)
    4 tsp
  • orange flower water (see Variation)
    1 oz
  • bread flour plus extra to dust
    16 oz
  • salt
    1 pinch
Forming and Decorating
  • large egg whisked
    1
  • candied fruit, mixed to taste
    4 - 5 oz
  • sliced almonds
    1 oz
  • sugar (moistened with a few drops water)
    1 ½ oz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 53.3 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 1493.8 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...