Urządzenia i Akcesoria
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 pieces
Składniki
Starter Dough
-
whole milk2 ½ oz
-
active dry yeast (1 package)2 ¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour4 ½ oz
-
warm water to cover dough
Dough
-
sugar4 oz
-
lemon organic, zest only, no white pith1
-
orange organic, zest only, no white pith1
-
whole milk2 oz
-
unsalted butter room temperature2 ½ oz
-
large eggs2
-
active dry yeast (2 packages)4 tsp
-
orange flower water (see Variation)1 oz
-
bread flour plus extra to dust16 oz
-
salt1 pinch
Forming and Decorating
-
large egg whisked1
-
candied fruit, mixed to taste4 - 5 oz
-
sliced almonds1 oz
-
sugar (moistened with a few drops water)1 ½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
53.3 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1493.8 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu
5hod. 20min.
Brioche
8hod.
Strawberry Tiramisu
5hod. 20min.
Pull-Apart Dinner Rolls
2hod. 15min.
Flan Pudding
3hod.
Checkerboard Sablés
2hod. 30min.
Cherry Amaretto Dream
10min.
Baguettes
3hod. 45min.
Coconut-Lime Crème Brûlée
3hod. 15min.
Sugar and Spice Cookies
1hod. 40min.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2hod.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3hod. 40min.