
Urządzenia i Akcesoria
Porridge au chocolat et à la poire à préparer la veille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
de chocolat noir en morceaux (2 cm)60 g
-
de noisettes préalablement grillées à la poêle50 g
-
de flocons d'avoine60 g
-
de lait500 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
de sucre de dattes30 g
-
de sel1 pincée
-
de graines de chia50 g
-
de yaourt à la grecque150 g
-
de poires en morceaux (1 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
443.2 kcal /
1854.5 kJ
Białko
18.6 g
Tłuszcz
23.2 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
91.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Porridges du matin
9 Przepisów
Francja
Francja