Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz water, (rice wine)sake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onion cross-sliced1 - 2
-
fresh chili cored, cut diagonally1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mole verde with chicken
1 godz.
Vietnamese Chicken Coleslaw
1 godz.
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min