Urządzenia i Akcesoria
Ginger spice and white chocolate muffin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
705.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2732.2 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
94.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Pastie slice
55 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Jaffa muffin
40 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Raw snickers slice
55 min
Easy banana muffins
30 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min