Urządzenia i Akcesoria
Ginger spice and white chocolate muffin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 pieces
Składniki
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
705.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2732.2 kJ /
653 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
94.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Orange sponge cake
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Jaffa muffin
40 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Macaroni carbonara
30 min