Brinjal (eggplant pickle)
TM6 TM5 TM31

Brinjal (eggplant pickle)

5.0 (51 ocen)

Składniki

  • 30 g fresh ginger, peeled and cut into slices (2 mm)
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp ground ginger
  • ½ tsp chilli powder
  • 150 g malt vinegar
  • 110 g brown sugar
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • 1 ½ tsp fenugreek seeds
  • 130 g vegetable oil or light olive oil
  • 1 tbsp sea salt
  • 600 g eggplant, cut into pieces (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1010 g
Kalorie
7423 kJ / 1767 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
126.3 g
Tłuszcz
136.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
20.2 g
Sód
9237.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy