Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Wakame Butter
5 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Shrimp Aguachile
15 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Pickled vegetables
745 godz.
Kewpie mayonnaise
10 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.