Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and prawn dumplings
55 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Brak ocen
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Brown rice
50 min