Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thick and Creamy Custard
15 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Paneer
4 godz. 5 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Banana Peel "Pulled Pork"
30 min
Miso salmon broth
40 min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Sri Lankan spicy sauce
2 godz. 30 min
Mango sago pudding
35 min
Okonomiyaki
30 min