Spiralized Scalloped Potatoes

Spiralized Scalloped Potatoes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • water to fill bowl halfway
  • Yukon gold potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the blade width (see Tip)
    20 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • Gruyère cheese cut into pieces
    6 oz
  • yellow onion cut into pieces
    3 oz
  • garlic cloves
    4
  • unsalted butter cut into pieces, divided
    4 oz
  • all-purpose flour
    3 oz
  • whole milk
    15 oz
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white pepper
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 508.7 kcal / 2128.4 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 33.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 894.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...