Urządzenia i Akcesoria
Steamed Frittata Egg Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
low-moisture mozzarella cut into pieces3 oz
-
mini red bell peppers cut in half, stems and seeds removed4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
vegetable oil½ oz
-
Canadian bacon diced4 oz
-
large eggs7
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water20 oz
-
fresh herbs chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 portions
Sód
3299.3 mg
Białko
103.8 g
Kalorie
5188.8 kJ /
1240.2 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
29.1 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Steamed Broccoli
25 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min