Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min