Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
Beef Stroganoff
40 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Unsalted Butter
15 min
Brioche Buns
2 godz.