Urządzenia i Akcesoria
Peach Cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled, cut into pieces½ in.
-
sugar1 ½ oz
-
brown sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
frozen peaches20 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cinnamon¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
unsalted butter diced2 oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain Greek yogurt4 ½ oz
-
large egg1
-
2 tbsp raw sugarturbinado sugar2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.7 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1385.8 kJ /
331.2 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Blackberry Crumble
35 min
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Apple and Kiwi Jam
40 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.