Tarte aux quetsches, végane et sans gluten

Tarte aux quetsches, végane et sans gluten

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • de sarrasin
    150 g
  • de noisettes, décortiquées, non émondées
    150 g
  • de sucre
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • d'amidon
    50 g
  • citron zeste râpé et jus pressé
    1
  • de beurre végane, en morceaux
    100 g
  • d'eau glacée
    50 g
  • de pruneaux coupées en deux, dénoyautées
    250 g
  • de pommes trognon retiré, détaillées en morceaux
    250 g
  • de pruneaux coupés en deux, dénoyautés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 609.7 kcal / 2551.1 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 35.2 g
Węglowodany 73 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 53.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...