Couscous aux légumes d’hiver

Couscous aux légumes d’hiver

3.5 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon rouge coupé en quatre
    130 g
  • de ras el-hanout
    2 c. à soupe
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • de gingembre
    1 c. à café
  • de cannelle en poudre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • d'eau
    1100 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de chou en quartiers
    500 g
  • de carottes en gros tronçons, coupés en deux
    300 g
  • de patate douce en rondelles épaisses, coupées en deux
    400 g
  • de courge butternut en gros morceaux
    400 g
  • de pommes de terre en quartiers épais
    400 g
  • de graines de couscous fines
    300 g
  • de raisins secs
    80 g
  • de pois chiches cuits
    200 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de coriandre
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 622 kcal / 2631 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 120 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...