Skirt Steak Spiralized Salad

Skirt Steak Spiralized Salad

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • zucchini ends trimmed
    85 g
  • yellow summer squash ends trimmed
    60 g
  • carrots peeled
    140 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • ginger, fresh peeled, thinly sliced
    5 cm
  • shiitake mushroom, fresh thinly sliced
    115 g
  • Chinese five-spice powder plus extra to season veggies, to taste
    1 tbsp
  • green onions trimmed, cut on bias
    4
  • salt to taste
    1 tsp
  • beef skirt thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
    230 g
  • hoisin sauce
    60 g
  • sesame oil
    2 tsp
  • baby spinach, fresh
    140 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 648.4 kcal / 2712.9 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 43.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 647.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...