Skirt Steak Spiralized Salad
TM6

Skirt Steak Spiralized Salad

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 85 g zucchini, ends trimmed
  • 60 g yellow summer squash, ends trimmed
  • 140 g carrots, peeled
  • 45 g extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 5 cm ginger, fresh, peeled, thinly sliced
  • 115 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
  • 1 tbsp Chinese five-spice powder, plus extra to season veggies, to taste
  • 4 green onions, trimmed, cut on bias
  • 1 tsp salt, to taste
  • 230 g beef skirt, thinly sliced (0.5 cm/¼ in.)
  • 60 g hoisin sauce
  • 2 tsp sesame oil
  • 140 g baby spinach, fresh

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2712.9 kJ / 648.4 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
36.3 g
Tłuszcz
43.7 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Błonnik
8.4 g
Sód
647.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy