Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Green Goddess Salad
10 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Slow Cooked Beets
40 min
Pesto Pasta Salad
30 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min