Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1237.6 mg
Białko
44.2 g
Kalorie
2690.1 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Mango Sorbet
5 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Sweet Apple Dip
10 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Bicol Express
45 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.