Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 dk
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 dk
Lime and ginger dressing
30 dk
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1sa 10 dk
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 dk
Winter Citrus and Beet Salad
20 dk
Spiralized Scalloped Potatoes
1sa 30 dk
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 dk
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 dk
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 dk
Pastrami
22sa 30 dk
Potato Gratin
1sa 10 dk