Zoodles with Broccoli Pesto

Zoodles with Broccoli Pesto

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

Broccoli Pesto
  • garlic clove
    1
  • broccoli florets
    2 oz
  • blanched almonds
    1 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)
    1 oz
  • grapeseed oil
    3 oz
  • apple cider vinegar
    1 ½ tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • fresh basil leaves only
    2 - 3 sprigs
Zoodles
  • zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
    7 oz
  • carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher
    7 oz
  • water
    17 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 274.3 kcal / 1152 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 130.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...