Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Fettuccine
Brak ocen
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 godz.
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Nut butter dressing
5 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min