Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Protein Boosted Acai Smoothie
10 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Strawberry and thyme butter
10 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min