Urządzenia i Akcesoria
Holiday Brisket
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
beef brisket first or second cut2270 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)1
-
onion (approx. 340 g), cut into pieces1
-
water divided790 g
-
beef stock paste divided4 tsp
-
brown sugar60 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
60 g red wine vinegarbalsamic vinegar60 g
-
tomato paste45 g
-
tamari sauce30 g
-
paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried red chilli flakes¼ tsp
-
parsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
696 mg
Białko
54 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Browned Pork Rice
Brak ocen
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Kimchi risotto
25 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min