Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Honeyed Figs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
10 mg
Białko
0 g
Kalorie
197 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Kimchi Butter
1 godz. 10 min
Sourdough Pretzel Bread
7 godz. 20 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1 godz. 55 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Texas Cornbread
35 min
Pistachio Cranberry Biscotti
2 godz.
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min