Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Honeyed Figs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
10 mg
Białko
0 g
Kalorie
197 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Macadamia Pesto
10 min
Baked Alaska
28 godz. 40 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Coconut Yogurt
11 godz. 30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Caramel Toffees
2 godz.
Pear shrub
48 godz. 35 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min