Sous-vide Honeyed Figs

Sous-vide Honeyed Figs

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces

Składniki

  • fresh figs halved, stems trimmed
    8
  • honey
    3 oz
  • balsamic glaze
    3 oz
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • salt
    1 pinch
  • star anise
    1
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • ice cream to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 10 mg
Białko 0 g
Kalorie 197 kJ / 47 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...