Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Honeyed Figs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
10 mg
Białko
0 g
Kalorie
197 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Caramel toffees
2 godz.
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Hollandaise
15 min