Petits gâteaux au chocolat tièdes à l’Egg poacher

Petits gâteaux au chocolat tièdes à l’Egg poacher

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'huile de tournesol pour graisser
    1 c. à café
  • de chocolat noir extrafin 50% de cacao en morceaux
    100 g
  • de chocolat au lait en morceaux
    100 g
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • œufs
    3
  • de sucre
    60 g
  • de farine
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • crème glacée, vanille selon les goûts
  • fruits rouges, variés, frais selon les goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418.1 kcal / 1749.4 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 34.1 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...