![Rissoler 350 g d'échalotes Rissoler 350 g d'échalotes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g d'huile végétale
lub 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 200 g d'oignons
Brak ocen
Caramel au beurre salé
1h 45 min
Rissoler 250 g d'échalotes
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Brak ocen
Citronnade
5 min
Génoise
1hod. 50min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Brak ocen
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min