Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar

Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar

4.5 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 12 œufs
  • 30 g de beurre
  • 600 g d'épinards frais coupés grossièrement
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 230 g de crème fraîche épaisse
  • 230 g de cheddar râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1947 kJ / 468 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...