Urządzenia i Akcesoria
Baked salmon with spiralized zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
lemons 1 x 1/2 cut into thin slices1 ½
-
skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)4
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
-
canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
818.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
2309.9 kJ /
552.1 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Green Goddess Salad
10 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Lime and ginger dressing
30 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min