Baked salmon with spiralized zucchini

Baked salmon with spiralized zucchini

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    800 g
  • lemons 1 x 1/2 cut into thin slices
    1 ½
  • skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)
    4
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil
    100 g
  • ground cayenne pepper (optional)
    ½ tsp
  • water
    500 g
  • canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained
    1 can
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • ground black pepper to season

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 818.9 mg
Białko 43.4 g
Kalorie 2309.9 kJ / 552.1 kcal
Tłuszcz 24.7 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...