Urządzenia i Akcesoria
Quinoa sushi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
5 portions
Składniki
Quinoa
-
tri-colour quinoa100 g
-
water for soaking
-
rice wine vinegar3 tsp
Filling
-
nori sheets (seaweed sheets)5
-
carrot cut into thin batons1
-
smoked salmon cut into strips100 g
-
avocado cut into strips½
-
Lebanese cucumber cut into thin batons (approx. 5 cm long)1
-
soy sauce to serve
-
wasabi paste to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.7 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
740.6 kJ /
176.2 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temaki sushi
1h 40min
Baba ghanoush
1h
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Mala Skewers
Nessuna valutazione
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Mediterranean capsicums
2h
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min