
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 30 g eschalot
- 1 garlic clove
- 150 g pancetta cut into pieces (1-2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 4 egg yolks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410.6 kcal / 1717.8 kJ
- Białko
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Sód
- 629.9 mg