Urządzenia i Akcesoria
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
629.9 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Browned lamb mince
20 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Homemade toasted muesli
30 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min