Tarta trenza rellena de cerdo

Tarta trenza rellena de cerdo

4.6 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 ración

Składniki

  • de cebolletas en trozos
    50 g
  • de salchichas frescas de cerdo
    500 g
  • tomillo seco
    1 cucharadita
  • perejil seco
    1 cucharadita
  • de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
    20 g
  • lámina de masa de hojaldre (hoja de 25 x 40 cm)
    1
  • huevo ligeramente batido
    1

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 669.1 kcal / 2810 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 46.3 g
Węglowodany 39.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Sód 1229.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...