Tarta trenza rellena de cerdo

Tarta trenza rellena de cerdo

4.4 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 ración

Składniki

  • 50 g de cebolletas en trozos
  • 500 g de salchichas frescas de cerdo
  • 1 cucharadita tomillo seco
  • 1 cucharadita perejil seco
  • 20 g salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 1 lámina de masa de hojaldre (hoja de 25 x 40 cm)
  • 1 huevo ligeramente batido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1229.5 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 2810 kJ / 669.1 kcal
Tłuszcz 46.3 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 39.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...