Rosemary and Sea Salt Bread
TM5 TM6

Rosemary and Sea Salt Bread

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g fresh rosemary leaves
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 400 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g dried yeast
  • 1 tsp sugar
  • 600 g strong white bread flour, plus 2 Tbsp and extra for dusting
  • 50 g olive oil, plus 3 Tbsp and extra for greasing
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp coarse sea salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1091.9 kJ / 261 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
38.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
1.9 g
Sód
372.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy