
Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Sea Salt Bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
261 kcal /
1091.9 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
38.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
372.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Chocolate Guinness® Cake
2 godz. 5 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
White Bread
3 godz.
Cheesy Triangle Scones
25 min
Quick Bread
50 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min