
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 100 g de mascarpone très froid
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 1584.9 kcal / 6631.2 kJ
- Białko
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 145.2 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.3 g
- Sód
- 480 mg