Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- 100 g de mascarpone, très froid
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 6631.2 kJ / 1584.9 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 145.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 480 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre à la framboise
5min
Sauce tomate
55min
Mochis mangue-Passion
2h 30min
Mochis à la fraise
45min
Gâteau lapin
1h 30min
Sauce au poivre
25min
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11 godz.
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Chantilly
5min
Crème au beurre à la meringue suisse
50min