
Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée mascarpone
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min. très froide (type Fleurette)300 g
-
gousse de vanille (les graines seulement)1
-
de mascarpone très froid100 g
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
1584.9 kcal /
6631.2 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
145.2 g
Węglowodany
63.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
88.3 g
Sód
480 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Pâtisserie
9 Przepisów
Francja
Francja