Urządzenia i Akcesoria
Sauce fromagère
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
100 g de comté coupé en morceaux
-
100 g de camembert coupé en morceaux
-
80 g de beurre doux coupé en morceaux
-
80 g de farine
-
1000 g de lait
-
2 pincées sel
-
2 pincées de poivre blanc moulu
-
2 pincées de noix de muscade en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
443.3 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1487.3 kJ /
357.8 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
17.2 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Béchamel au fromage
25 min
Purée mousseline
40 min
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Sauce au fromage
20 min
Jus de fraises
10 min
Sauce aux champignons
30 min
Sauce cheddar
10 min
Pains batbout marocains
1 godz.