Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté, coupé en morceaux
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 80 g de farine
- 1000 g de lait
- 2 pincées sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1487.3 kJ / 357.8 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 443.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jus d'orange frais
5min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Pains batbout marocains
1h
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Sauce au fromage
20min
Purée mousseline
40min
Sauce au poivre
25min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min