Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre, détaillé en morceaux
- 50 g de farine
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2490.3 kJ / 595.2 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 40.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 69.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Moelleux au chocolat
55 min
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Coulant au chocolat
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min