Fondant au chocolat

Fondant au chocolat

4.7 173 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 parts

Składniki

  • 200 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 180 g de sucre en poudre
  • 180 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
  • 3 œufs

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 364 kcal / 1523 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...