Harcha parfumé (pain à la semoule)

Harcha parfumé (pain à la semoule)

3.0 90 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • de semoule de blé dur fine et un peu pour la cuisson
    250 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe
  • de lait
    250 g
  • de graines de fenouil
    ½ c. à café
  • de graines de cumin
    ½ c. à café
  • de graines de coriandre
    ½ c. à café
  • d'herbes aromatiques variées, déshydratées
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 605 kcal / 2552 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 96 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 831 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...