Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de lait entier
- 16 g de levure boulangère fraîche
- 365 g de farine
- 80 g de sirop d'agave
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 90 g de beurre coupé en morceaux
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de purée de noisette
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 14397.6 kJ / 3441.1 kcal
- Białko
- 73.9 g
- Węglowodany
- 408.6 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Tłuszcz nasycony
- 78.7 g
- Błonnik
- 31 g
- Sód
- 330.5 mg
Alternatywne przepisy
Muffins à la pâte à tartiner
30 min
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
2h
Cupcakes à la vanille
20 min
Jalousie aux abricots
1h 25min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Soupe aux tortellini
30 min
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1h
Rolls au chocolat et caramel
2 Std. 10 Min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Couscous tfaya au poulet
2h
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 min