
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de lait entier
- 16 g de levure boulangère fraîche
- 365 g de farine
- 80 g de sirop d'agave
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 90 g de beurre coupé en morceaux
- 100 g de chocolat noir en morceaux
- 60 g de purée de noisette
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 3441.1 kcal / 14397.6 kJ
- Białko
- 73.9 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Węglowodany
- 408.6 g
- Błonnik
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 78.7 g
- Sód
- 330.5 mg