Pangrattato alle acciughe e paprika

Pangrattato alle acciughe e paprika

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
260 g

Składniki

  • 40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati (circa 10 filetti)
  • 200 g di fette di pane a pezzi
  • 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 287.3 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 295.9 kJ / 70.7 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...