Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati (circa 10 filetti)
- 200 g di fette di pane, a pezzi
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 295.9 kJ / 70.7 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 287.3 mg
Alternatywne przepisy
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Sorbetto alle ciliegie
Keine Bewertungen
Zavata carsolina
5h
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3h 30min
Frittelle di agretti
2h
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Pasta al pesto di prezzemolo
20min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30min
Plumcake al cioccolato e pere
1h
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h